Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02 8920954 

ЦИРКУЛАЦИОННА ЕЛЕКТРОННА ПОМПА DAB EVOPLUS B 40/340.65 M

-34%
ЦИРКУЛАЦИОННА ЕЛЕКТРОННА ПОМПА DAB EVOPLUS B 40/340.65 M

Код продукт: 73P 1274
Доставчик: ДАБ ПЪМПС СПА
Ограничена наличност
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 1634.92 лева

2.515,26 лева
(Намаление 34 %)
1.634,92 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.


ПРИЛОЖЕНИЯ
EVOPLUS електронни циркулатори могат да се използват в системи за отопление, вентилация и климатизация за жилищни и търговски сгради, включително:
- Големи жилищни сгради - жилищни кооперации и блокове - къщи
- Клиники и болници - Училища - Офис сгради
- Недвижими имоти
Всички модели се предлагат във вариант е една помпа и във вариант със сдвоени помпи
Съвместими за външен сигнал 0-10 или PWM или за комуникация между устройствата Modbus (Lonbus с отделен комуникационен модул).

ПРИЛОЖЕНИЯ В ОТОПЛЕНИЕТО
Отоплението, необходимо в различните приложения, значително се променя през деня и вечерта заради температурата на околната среда и различните нива на населеност.
Тази ситуация се допълва от различните изисквания на различните стаи и отваряне и затваряне на различни клонове на вериги в сложни инсталации. Електронно управляеми помпи с мокър ротор непрекъснато осигуряват, в почти всички коректно оразмерени инсталации, достатъчна мощност и в същото време ниски емисии на шум, по-голям комфорт и значително намаление на работните разходи.

ПРИЛОЖЕНИЯ В КЛИМАТИЗАЦИЯТА
За разлика от конвенционалните електронни помпи, електронните циркулатори EVOPLUS също могат да се използват в системи за климатизация, където температурата на изпомпваната течност е по-ниска от тази на окръжаващата среда. В тези условия от външната страна на циркулатора се образува конденз, макар че това не пречи на правилната работа на електронната и механичната секции. Агрегатът е проектиран и оразмерен по такъв начин, че да оставя кондензът да се отече без да поврежда конструктивните компоненти.

КОНСТРУКТИВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Едноблокова циркулационна помпа, състояща се от чугунена хидравлична секция и синхронен двигател с мокър ротор. Корпус на мотора от лят алуминий. Корпус на помпата тип Scroll предполага висока хидравлична ефективност благодарение на изключително прецизния дизайн и гладките вътрешни повърхности. Смукателен вход и нагнетателен изход с фланци, окомплектовани с фитинги с резба за датчици за налягане и температура.
Единичната версия се доставя по стандарт с изолиращо покритие, за да се избегне загубата на топлина и/или формирането на конденз по корпуса на помпата.
Изолацията на сдвоената версия трябва да се осигури от инсталатора. Особено внимавайте да не повредите дренажните лабиринти за конденза, за да не попречите на правилната работа.
Работно колело от технополимер, вал на двигателя от закалена неръждаема стомана, държи се от керамични лагери, смазвани от изпомпваната среда. Защитен кожух на ротора от неръждаема стомана. Керамичен опорен пръстен, етилен пропиленови уплътнения и кожух на статора от композит от въглеродни влакна. Синхронен двигател с постоянен магнит. Сдвоената версия предполага възвратен клапан с автоматично превключване, вграден в нагнетателния изход, който да спира водата да се връща в модула, когато той не работи; освен това, по стандарт се доставя и глух фланец, който да позволи един от двата мотора да бъде свален за обслужване. Стандартно изпълнение на корпуса на помпата е PN 16. И двата варианта DN 80 и DN 100 PN 16 (8 отвора) могат да бъдат доставени при поискване

Степен на защита на циркулатора: IP X4
Клас на изолация: F
Стандартно напрежение: монофазно 220240 V, 50/60Hz.
Това изделие отговаря на изискванията на Европейските стандарти EN 61800-3 - EN 60335-1 - EN 60335-2-5151.

Техническо описание

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА МИН. НА ФЛУИДА [grd C] -10
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА МАКС. НА ФЛУИДА [grd C] 110
НАПОР [m] 4
НИВО ЗАЩИТА IP44
МАКС.ДЕБИТ [mc/h] 28
РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ ВРЪЗКИТЕ [MM] 340
ВРЪЗКА ФЛАНЕЦ [MM] DN65
МОДЕЛ EVOPLUS B
ЗАХРАНВАНЕ [V/Hz] 230/50
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.


EVOPLUS електронни циркулатори могат да се използват в системи за отопление, вентилация и климатизация за жилищни и търговски сгради, включително:
- Големи жилищни сгради
- жилищни кооперации и блокове
- къщи
- Клиники и болници
- Училища
- Офис сгради
- Недвижими имоти
 
ПРИЛОЖЕНИЯ В КЛИМАТИЗАЦИЯТА
За разлика от конвенционалните електронни помпи, електронните циркулатори EVOPLUS  също могат да се използват в системи за климатизация, където температурата на изпомпваната течност е по-ниска от тази на окръжаващата среда. В тези условия от външната страна на циркулатора се образува конденз, макар че това не пречи на правилната работа на електронната и механичната секции. Агрегатът е проектиран и оразмерен по такъв начин, че да оставя кондензът да се отече без да поврежда конструктивните компоненти.

ПРОГРАМА ЗА ЗАМЯНА НА СЪЩЕСТВУВАЩИ ПОМПИ:

1. Трябва да сте сигурни, че имате правилното наименование на помпата, която искате да замените.

Изберете производителя в програмата.

2. Намерете правилният аналог на DAB. 
Програмата селектира точният аналог на съществуващата помпа.
 
ЗА ДА ОТВОРИТЕ ПРОГРАМАТА КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ИЗОБРАЖЕНИЕТО >>
 
 

Програма за избор на помпи DAB 

С DNA-Online имате програма за селекция на помпи и помпени групи DAB.

Стартирайте DNA Pumps Selector