Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

АЛУМИНИЕВ РАДИАТОР ROMSTAL VISION 500/100 MM (ЕЛ.) ИТАЛИЯ 139 W

АЛУМИНИЕВ РАДИАТОР ROMSTAL VISION 500/100 MM (ЕЛ.) ИТАЛИЯ 139 W

Код продукт: 32C20500
Доставчик: ФОНДИТАЛ С.П.А
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 ЕЛЕМ.
1 ЕЛЕМ. = 29.87 лева

29,87 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.

АЛУМИНИЕВ РАДИАТОР VISION 500/100 MM (ЕЛ.) FONDITAL ИТАЛИЯ

Техническо описание

МАРКА VISION
ТИП АЛУМИНИЕВ
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ ПРИ DT=60 GRD C [W] 139
ПРОБНО НАЛЯГАНЕ [bar] 24
МАКСИМАЛНО РАБОТНО НАЛЯГАНЕ [bar] 16
МАКС.ТЕМПЕРАТУРА ОТОПЛИТЕЛЕН КРЪГ [°C] 120
БРОЙ ЕЛЕМЕНТИ [БР.] 10
ВРЪЗКА ИЗХОД [ЦОЛ] 1"
МЕЖДУОСИЕ [ММ] 500
ВИСОЧИНА [ММ] 556
ШИРИНА [ММ] 80
ДЪЛБОЧИНА [ММ] 97
ЦВЯТ БЯЛ
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.


Алуминиевите радиатори Romstal Vision не само изглеждат отлично, но имат и много добра устойчивост на корозия. Боята е внимателно подбрана, за да гарантира един наистина висококачествен продукт.

УСТОЙЧИВИ ВЪВ ВРЕМЕТО

Изящният бял цвят се постига чрез двоен процес на боядисване, който гарантира яркостта и целостта на радиатора през времето:
– Първият етап се състой в нанасяне на покритие чрез анафореза- това боядисване осигурява по-добро сцепление по цялата повърхност на радиатора, което прави неговото качество и цвят непроменими във времето.
– Вторият етап е нанасяне на епоксидно прахово покритие, което придава стандартния бял цвят RAL 9010, което прави всяка отделна секция същия нюанс и яркост, както останалите, осигурявайки перфектно съвпадение на цвета, дори когато сглобяваните секции са от различни батерии.

Техническите свойства на използвания алуминий правят нашите радиатори съвместими с всички тенденции и технологии в съвременното нискотемпературно отопление. Те се комбинират идеално с кондензни газови котли и термопомпи, и са се доказали като перфектно решение, както при замяна в стари сгради, така и при първоначално инсталиране в нови.

Алуминиевите радиатори под собствената ни марка  се произвеждат изцяло в Италия, чрез леене под налягане на алуминиева сплав, процес, извършен в съответствие с европейските стандарти, използвайки само сертифицирани суровини. Алуминият, използван за създаване радиаторите се доставят директно в течно състояние от Raffmetal и спазва стандарта UNI EN 1676: 1998 .