Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

МНОГОСЛОЙНА ТРЪБА UPONOR UNI PIPE PLUS 16X2,0 200M

МНОГОСЛОЙНА ТРЪБА UPONOR UNI PIPE PLUS 16X2,0 200M

Код продукт: 6UTPU216
Доставчик: УПОНОР ГМБХ
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 ЛИН.М
1 ЛИН.М = 4.2 лева

4,20 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.

Напред във времето: Uni Pipe PLUS за бърз монтаж!

Когато Uponor разработваха технологията на многослойни композитни тръби, имаха за цел постигането на едно основно предимство: да направят работата на проектантите и инсталаторите по-лесна. При всяка стъпка по пътя им. Защото скоростта и прецизността са съществени. Особено когато става въпрос за водопроводни и отоплителни инсталации. Ето защо Uponor разработиха тръбите Uni Pipe PLUS, увеличиха тяхната гъвкавост, постигайки и по-висока стабилност.

Находчива конструкция
Uni Pipe PLUS се състои от безшевна алуминиева тръба, която предпазва от навлизане на кислород и компенсира линейните разширения причинени от температурната разлика. За да се постигне това, дебелината на алуминия е оптимално адаптирана за осигуряване на
необходимата гъвкавост и устойчивост на високо налягане.
Вътрешната и външната част на тръбата имат слой полиетилен, устойчив на високи температури (отговарящ на DIN 16833). Всички слоеве са надеждно свързани един към друг благодарение на свързващ агент между тях.

Вашите предимства:
• До 40 % намален радиус на огъване, в сравнение с конвенционалните многослойни тръби
• 0 % промяна на радиуса, тръбата остава перфектно в зададената форма.
• До 15 % по-малко фитинги, благодарение на по-доброто огъване
• 100% съвместимост с предишните версии на многослойни тръби и прес фитинги Uponor.

С иновативната технология SACP (seamless aluminium composite pipe) , UPONOR създадоха напълно нова продуктова категория: първата в света многослойна композитна тръба с безшевен екструдиран алуминиев слой. Това поставя нови стандарти в характеристиките и функционалностите, и определено е една стъпка напред от днешните технологии.

Подобрени характеристики и сигурност
Uni Pipe PLUS на кангал са значително по-гъвкави от съществуващите многослойни композитни тръби. Това ви позволява да пестите време от инсталацията им и спестява разходи от допълнителни инсталационни фитинги, които вече не са ви нужни.

Лесна инсталация с доказана технология
Всички Uni Pipe PLUS тръби могат да бъдат инсталирани лесно, бързо и сигурно благодарение на изпитаната и доказала се Uponor прес-фитинг технология. Напълно съвместими са със съществуващите Uponor системи и решения.


Техническо описание

Няма информация.
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.