Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР YARDY EV3 MVT 45 Q 4,33 ox - 5,51 kW oт

ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР YARDY EV3 MVT 45 Q 4,33 ox - 5,51 kW oт

Код продукт: 81CH7022
Доставчик: РОСС СПА
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 1357.92 лева

1.357,92 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.


Техническо описание

Няма информация.
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.


Искате ли да живеете в най-добрите условия с прохлада през лятото и топлина през зимата? Време е да  преминете към вентилаторни конвектори! Това е уред, който засмуква въздух от помещението или отвън, използвайки вградения вентилатор, преминавайки през вградения топлообменник, след като е филтриран първоначално се получава топъл въздух или, ако е необходимо, студен въздух, който ще внесе желаният комфорт в стаята.

За разлика от климатика, през топлообменника на конвектора тече вода, а не фреон. Използването на водата като топлоносител ни дава свободата да избираме вида на горивото, с което работим в зависимост от това, кое е по-икономически изгодно за дадения регион или време.

Термичното управление и регулиране на вентилаторният конвектор може да се извърши лесно, гарантирайки по-голяма ефективност. С помощта на вентилатор се получава еднородна температура на околната среда, при което въздухът в помещението се заменя с горещ или студен. Това гарантира ниска консумация на енергия. Вентилаторът не предполага топлинни загуби, какъвто е случаят с радиаторите и позволява отопление с по-ниски температури на водата.