Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02 8920954 

ВАКУУМНО ТРЪБЕН КОЛЕКТОР VISION (HEAT PIPE) 1800/20 1,3 KW

-15%
ВАКУУМНО ТРЪБЕН КОЛЕКТОР VISION (HEAT PIPE) 1800/20 1,3 KW

Код продукт: 35IS0104
Доставчик: РОМСТАЛ ИМЕКС СРЛ
Налично
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 860 лева

1.011,77 лева
(Намаление 15 %)
860,00 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание ! Снимките на сайта са илюстративни и не са обвързани със задължения от страна на Ромстал !

Слънчевите тръбни колектори от вида Heatpipe използват енергията на слънцето за загряване на топла вода. Селективната вътрешна облицовка на вакуумите тръби превръща слънчевата енергия в топлина.

Системата може да работи с налягане до 1,2 Mpa и може да бъде комбинирано с друг източник на енергия. Този тип слънчеви колектори се използват за подгряване на битова гореща вода, както и в инсталации за подгряване на водни басейни с двусерпентинен бойлер.

Слънчевата енергия е най-силната форма на енергия на Земята, от която зависи целия живот на земята. Как можем да се възползваме максимално от слънчевата енергия? Използвайки я за производството на необходимото количество топлина, от което се нуждаем всеки ден.

Със слънчевите тръбни колектори ROMSTAL VISION, може да осигурите необходимата енергия за подгряване на водоснабдителната система за дневните си дейности. Използването на слънчевата енергия е отлично средство за осигуряване на необходимата енергия, за да се удоволетворят някои от потребностите в модерния ни живот.

Техническо описание

ПЛОЩ НА АБСОРБЕРА [КВ.М.] 1.7
ТРЪБНО МЕЖДУОСИЕ [MM] 74
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.